una dona durant un massatge sensitiu

Massatge sensitiu a Barcelona

Saps que el punt més eròtic i eròtic del nostre cos es troba en el teu cervell? Has sentit alguna vegada que combinar l'estimulació mental amb les físiques et donarà les majors cotes de plaer que hagis experimentat mai?

En això es basa el nostre massatge sensorial a Barcelona de Paradise Massage.

El Massatge Sensitiu eleva la teva experiència a un nivell superior. L’entrada a la gamma alta de massatges amb jocs de fred i calor, ús de plomes i altres accessoris.

És tot un art per despertar els teus sentits i tot el teu cos, estimular el seu desig i fer-lo créixer fins a límits que segurament mai hagis assolit.

Per aconseguir-ho només calen tres coses:

Un equip de massatgistes expertes, amb habilitats en tècniques que ni sabies que existeixen.

L’ambient perfecte perquè des que entres per la porta el teu cos i la teva ment es relaxin. En el nostre centre a Barcelona ens hem encarregat de que tot estigui perfecte.

Privacitat, discreció, un entorn ideal i tranquil, adobat amb música suau i tot el necessari per a la teva tranquil·litat des del primer moment.

I el següent que cal ets tu. Amb ganes de sentir el plaer dels teus sentits a flor de pell.

Home en estat de relaxació profunda durant un massatge sensitivo, envoltat de torxes i llums suaus que creen una atmosfera pacífica.
Silueta borrosa de cames amb mitges de malles sota una llum blavosa, insinuant una experiència de massatge sensitivo.

Connexió i complicitat

A Paradise Massage ens hem encarregat que el nostre equip estigui compost per mans expertes en totes les tècniques del massatge.

Perquè un massatge sensitiu es basa en una profunda connexió amb la massatgista.

Ella és qui estarà atenta a totes les teves reaccions, sap llegir-les i interpretar-les per respondre a cadascuna d’elles.

Només així es pot ajustar la sessió de massatge sensorial llegint el que el teu cos està dient i expressant. Ajustos precisos utilitzant les tècniques que et produeixen més plaer.

Cada moviment de mà i cada minut del massatge serà especial en tots els sentits.

massatge sensitiu

El massatge que despertarà els teus sentits

Aquest tipus de massatge no només relaxa el teu cos, sinó que desperta i aguditza tots els teus sentits mitjançant una combinació única de tècniques i accessoris.

La teva experiència començarà en un ambient preparat meticulosament amb espelmes aromàtiques, música suau i olis essencials que creen un oasi de tranquil·litat.

Des del primer moment, cada porus de la teva pell començarà a ser part del viatge cap al plaer.

Les nostres noies utilitzaran les seves mans, la seva veu suau i la seva presència intuitiva per portar-te a un estat de relaxació profunda.

Sense dubte, sentiràs un despertar del teu cos i el pèl eriçat en molts moments. No et sentis mal si necessites mossegar-te els llavis en algun moment i explorar noves zones del teu cos.

A mesura que la teva ment es lliura de les preocupacions diàries, introduirem delicadament jocs de fred i calor.

Un suau roce de plomes i altres accessoris seleccionats seran un aperitiu més en aquesta experiència que no oblidaràs.

Aquests elements estan dissenyats per sorprendre els teus sentits i portar la teva consciència corporal a una nova cota de plaer.

Com es realitza un bon massatge lingam

Un bon massatge lingam comença en un espai segur i relaxant on et sentis còmode i protegit.

S’utilitza oli de massatge per permetre que les mans es llisquin suavement sobre el cos, massatjant no només el Lingam sinó també la zona al voltant.

Totes les tècniques i carícies que s’utilitzen en aquest moment estan pensades per despertar l’energia i eliminar els bloquejos.

La finalització Lingam no és un simple orgasme, és una mica més enllà. Es busca explorar noves formes de plaer i arribar al clímax, moure i canalitzar l’energia.

El que s’aconsegueix és una experiència més profunda i satisfactòria augmentant els teus nivells de sensibilitat i consciència corporal.

Què inclou:

Massatge Relaxant / Cos a Cos / Plomes / Jocs Fred-Calor / Interacció / Postures Tàntriques / Joguines / Relaxació

Preu:

Una relaxació profunda

A mesura que avança la sessió, t’immersiràs encara més en una desconexió completa. Els jocs de fred i calor, combinats amb la manipulació experta de les zones de tensió, fomenten una alliberació que sentiràs cada vegada més i més.

Et ajudarà a relaxar-te física i mentalment.

Alliberarà el teu cap de totes les tensions de la vida estressant d’avui en dia. Sense preocupar-te pels teus afanys laborals, les teves ocupacions familiars ni l’estrès de la vida en una gran ciutat com Barcelona.

Reserva ara la teva sessió de Massatge Sensorial a Barcelona i prepara’t per desconnectar completament i gaudir d’una explosió de plaer i relaxació que revitalitzarà tots els teus sentits.