Ma desllisant-se sobre la pell mullada en un massatge Nuru, enfatitzant la tècnica i la sensació de connexió

Massatge Nuru a Barcelona

Si busques una experiència de relaxació i plaer inoblidable a Paradise Massage, ho tens a l'abast de la mà.

Un autèntic Massatge Nuru a Barcelona és el que necessites per descarregar tensions del dia a dia i alleujar l’estrès que tant et molesta.

Un moment cos a cos d’enorme connexió amb la nostra massatgista professional i especialitzada en aquest tipus de massatges.

El massatge Nuru és una tècnica de massatge eròtic d’origen japonès.

La paraula “nuru” prové del japonès i significa “lliscós”, la qual cosa dóna una pista sobre la naturalesa d’aquest tipus de massatge.

Es caracteritza per l’ús d’un gel especial, transparent i molt lliscós, fet a base d’algues nori.

Mans suaus massatgen l'esquena amb oli, en la tranquil·la llum de les espelmes, evocant l'experiència sensorial del massatge Nuru
Contrast artístic de figures en un massatge Nuru, destacant la proximitat i la tècnica en un entorn íntim i discret.

Com és aquest massatge?

Potser mai hagis sentit parlar del massatge Nuru i de la seva íntima connexió amb intenses sensacions arreu del teu cos.

D’aquí la naturalesa d’aquest massatge que es realitza a través del cos sencer utilitzant olis Nuru i altres essències, que permeten que les mans rellisquin perfectament.

Et pots imaginar les enormes dosis de relaxació que això aporta. És el camí més ràpid per alleujar l’estrès del trànsit de Barcelona, les obligacions familiars o laborals i l’ansietat de la vida plena de responsabilitats que tenim avui en dia.

massatge nuru

Un moment de plaer absolut

Una sessió de massatge Nuru al nostre centre és un moment de plaer absolut i relaxació profunda.  

Experimentaràs el plaer que pots sentir al teu cos, un autèntic vehicle per explorar les teves sensacions i una connexió profunda amb tu mateix i amb la persona que fa el massatge. 

Al nostre centre hem treballat per aconseguir un ambient discret impregnat de serenitat i intimitat per als nostres clients.

Què inclou:

Massatge Relaxant / Interacció / Gel Nuru / Cos a Cos / Postures Tàntriques / 1 Relajació

Preu:

El que trobaràs en aquest massatge

En un massatge nuru s'aconsegueix:
  • Durant un massatge Nuru, tant el receptor com el massatgista solen estar completament despullats. La massatgista utilitza tot el seu cos, incloent mans, braços i tors, per massatjar al receptor.

  • El gel Nuru s'aplica generosament sobre tots dos cossos, facilitant un contacte suau i extremadament íntim.

  • La naturalesa lliscant del gel permet que el massatgista es deslliçi sobre el receptor, proporcionant un massatge profundament sensual i relaxant.

  • L'objectiu del massatge Nuru va més enllà de la relaxació física, buscant també una connexió emocional i sensual, explorant la intimitat i el plaer sensorial.

reservar massatge nuru

Reserva el teu massatge ara

A més de la connotació eròtica, aquest tipus de massatges posa un fort èmfasi en l'experiència sensorial que l'acompanya. I una connexió íntima i personal dels participants. Reserva la teva sessió ara i comprova-ho per tu mateix.