Home
50m Pl. Catalunya (Barcelona)
Massatges des de 100 €

Massatges Eròtics per a Parelles a Barcelona

Un Massatge Eròtic a Parella és una experiència terapèutica que no us podeu perdre. Teniu l'oportunitat de gaudir tots dos d'una trobada única. Els Massatges Eròtics a Parella uneixen i enforteixen la relació.

Companyes per als Massatges Eròtics a Pareja

Sara
Mollie
Nalika
Ciara
Veure les Massatgistes  
Les terapeutes de Paradise són simpàtiques, amables i afectuoses.
Elles sabran donar-te l'estona d'intimitat que necessites i fer-te viure el millor Massatge Eròtic a Barcelona.

Proveu el massatge eròtic en parella

Un massatge eròtic en parella potser és el que falti a la vostra vida en parella. 

Les parelles que viuen el massatge eròtic arriben a un nou coneixement l'un de l'altre. La confiança i la complicitat augmenten. Quan es fa el pas al massatge eròtic per a parelles tot canvia en la relació: ara no s'ha d'amagar i s'és més lliure.
Hi ha moltes opcions per al Massatge Eròtic a Pareja. Segons la vostra elecció i desig serà diferent. 

En general, començareu amb una dutxa. Després vindrà el veritable massatge on la massatgista us relaxarà a tots dos. L'ideal és que us relaxeu i deixeu fer la professional. 
Informació i reserves

Què inclouen els massatges eròtics per a dos

Tota la nostra carta de massatges poden ser massatges eròtics per a parelles. Podeu triar una o dues massatgistes. 
Veure tots els Massatges Eròtics per a Paratges
Massatge Lingam / Yoni
Relaxació de cos sencer / 1 Relaxació
Massatge Cos a Cos
Relaxació de cos sencer / Cos a cos
Postures Tàntriques / Interacció al final
1 Relaxació
Massatge Tantra
Relaxació de cos sencer / Nu Integral
Interacció / Cos a cos 
Postures tàntriques / 1 Relaxació
Massatge Nuru
Relaxació de cos sencer / Interacció
Gel Nuru / Cos a cos
Postures Tàntrics / 1 Relaxació
Massatge Prostàtic
Relaxació de cos sencer / Interacció
Cos a cos / Postures Tàntriques
Joguines Eròtiques / 1 Relaxació
Massatge Sensitiu
Relaxació de cos sencer / Interacció
Plomes / Jocs de fred i calor
Cos a cos / Postures Tàntriques
Joguines Eròtiques / 1 Relaxació
Massatge Supreme
Relaxació de cos sencer / Interacció
Ball Eròtic / Dutxa Eròtica
Cos a cos / Postures Tàntriques
2 Relaxacions
Massatge BDSM
Submissió / Humiliació
Càstigs / Fantasies
Instruments Eròtics
Strap-On / 1 Relaxació
Massatge Fetitxe 
Relaxació de cos sencer
Disfresses a la teva elecció
Interacció / Ball Eròtic
Dutxa Eròtica / Jocs Fetitxistes
Postures Tàntriques / Cos a cos
2 Relaxacions
Massatge Paradise
Champagne / Relaxació de cos sencer
Interacció / Ball Eròtic
Dutxa Eròtica / Plomes
Cos a Cos / Postures Tàntriques
Estimulació anal / 2 Relaxacions 
Els massatges eròtics a hotel/domicili tenen un sumplement
* Taxi inclòs fins a 5 km, consultar altres distàncies.

Massatges eròtics en parella Barcelona

Benvingut a la millor pàgina sobre massatges eròtics en parella Barcelona. Volem que les parelles gaudeixin de l'erotisme. Al massatge erotic parella Barcelona vosaltres us deixeu portar i les nostres noies ho fan tota. 

Massatge eròtic per a dos Barcelona

Els massatges eròtics en parella és el que també es coneix com massatges per a dos : en aquest massatge els dos sou protagonistes. Tindràs una noia o dues dedicades a donar-vos plaer ia ensenyar-vos a descobrir límits desconeguts. 

Deixeu-vos portar per l'erotisme en parella amb un massatge per a dos ben fet a Barcelona. Al nostre local prop d'Urquinaona estareu tranquils i relaxats. 

Quan sortiu sereu una parella nova, renovada i amb millor relació. Un massatge per a dos mai resta, sempre suma. 

Massatge eròtic parella Barcelona

El massatge eròtic parella barcelona és la millor opció perquè les parelles es desfoguen. Porta el teu maromo i gaudeix que una noia li doni plaer davant teu. És una sort que tingueu la confiança per donar-vos un massatge per a dos.

 

Sara
Mollie
Foxie
Camil·la

Descobriu els beneficis dels massatges eròtics en parella

Els massatges eròtics per a parelles a Barcelona cada cop són més populars. És una experiència eròtica de què podeu gaudir tots dos.

Descobrireu nous desitjos que milloraran la vostra vida íntima. Si heu pensat a incorporar a algú a les vostres relacions el massatge eròtic en parella és una manera divertida i relaxada de fer-ho.

Quan es viu l'experiència íntima del massatge eròtic en parella, el vincle es reforça i es millora la salut física i mental.

Reactiveu la relació amb el Massatge Eròtic a Pareja
Cada parella és diferent, però amb el pas del temps la monotonia arriba a la relació. No us preocupeu, tenim la solució. 

El Massatge Eròtic a Pareja que oferim a Tantra Paradise encén la flama. Viure una nova experiència eròtica en parella desencadena una passió nova. Apareixen nous desitjos i es coneixen gustos de l'altre fins ara amagats. Amb un massatge eròtic en parella augmenta la varietat d'opcions de plaer per a tots dos.

Una parella que va a rebre massatges no patirà tantes crisis. No caldrà que cadascú busqui opcions per part seva. És així com es reforça la confiança i la complicitat. La gelosia i les infidelitats desapareixen i s'enforteix la relació.

Les activitats conjuntes uneixen i si és un massatge eròtic encara més. 

Massatge eròtic en parella amb homes o dones

Podeu triar una o dues massatgistes i poden ser homes o dones. Cada parella escull segons el que vulgui aconseguir.

Un massatge eròtic en parella és una bona oportunitat per alliberar-se i provar noves sensacions. Fins i tot podem proposar a la nostra parella que provi alguna cosa nova.

El massatge eròtic amb la parella és una oportunitat per alliberar-se de tabús i satisfer l'altre amb noves pràctiques que mai no havíem imaginat.

També és l'oportunitat per veure l'altre en una situació que mai no hem vist: rebent plaer d'una altra persona. 
A tots els massatges s'ofereix l'opció d'interacció amb la massatgista, sempre amb el màxim respecte. 


Apreneu noves tècniques amb els massatges eròtics per a parelles

Les nostres professionals coneixen les millors tècniques de massatge eròtic i sensual. Elles /i ells us poden explicar com es fa amb la vostra parella com a exemple.

Parleu amb les massatgistes i elles us guiaran. Coneixen tots els camins del plaer i els encanta el joc de la seducció. 

Amb elles i ells deshinibireu per poder gaudir. 

Sorprèn la teva parella amb un massatge eròtic per a tots dos

Pots regalar un massatge eròtic a la teva parella si creus que el farà feliç. Pot ser una gran sorpresa per a ell o per a ella saber que no et fa res veure com una terapeuta el fa massatge.

Si tens qualsevol inquietud o dubte, no dubtis en contactar amb nosaltres. Ens agraden les parelles: les cuidem i les mimem al nostre centre de massatges per a parelles a Barcelona.

Serem el teu còmplice.

Deixeu que les nostres massatgistes eròtiques us guiïn fins a una explosió de plaer sense necessitat de pràctiques sexuals. El nostre equip de massatgistes sap com aconseguir relaxar les parelles.

Tots els massatges poden ser massatges eròtics per a parelles

Massatge Tantra

Massatge Lingam

Massatge Nuru

+34 657 30 65 39

Cuidem la teva privadesa, no enviarem emails, ni et trucarem. Respondrem les teves preguntes o confirmarem la teva cita i res més.

Massatges eròtics en parella Barcelona

Parelles, veniu a Tantra Paradise a Carrer del Bruc per viure una cosa única que us farà volar. Ens agrada que vingueu tots dos. Així tots dos gaudiu de la sensació de delegar donar plaer a l'altre. 

Amb un massatge en parella et converteixes en espectador d'un punt de vista que mai no havies vist: és la teva oportunitat per veure l'altre gaudir d'una altra persona. 

El massatge eròtic en parella Barcelona evita la infidelitat

Quan les parelles rebran massatges eròtics la infidelitat desapareix. Ja no cal que ell o ella es busquin un altre o una altra. Estareu junts gaudint del plaer de ser el centre d'atenció d'una altra persona. 

No us perdeu l´experiència de rebre un tantra en parella a Barcelona. Ens agrada que vingueu ia les noies i nois els agraden les parelles. No tenen la sensació d'estar perjudicant algú. Quan tot és a la vista és millor per a tothom. No us amagueu. 

A Barcelona hi ha diversos centres de massatges en parella, però no tots són eròtics. En alguns us quedareu amb les ganes d'interactuar amb el personal o entre vosaltres. Aquí sou lliures. Podeu fer el que vulgueu. 

Massatge per a dos

Els massatges eròtics en parella és el que també es coneix com massatges per a dos : en aquest massatge els dos sou protagonistes. Tindràs una noia o dues dedicades a donar-vos plaer ia ensenyar-vos a descobrir límits desconeguts. 

Deixeu-vos portar per l'erotisme en parella amb un massatge per a dos ben fet a Barcelona. Al nostre local prop d'Urquinaona estareu tranquils i relaxats. 

Quan sortiu sereu una parella nova, renovada i amb millor relació. Un massatge per a dos mai resta, sempre suma. 

Tantra Paradise és un centre terapèutic. Ni els Massatges Eròtics ni la resta de serveis inclouen relacions sexuals

{ "@context": "https://schema.org", "@type": "LocalBusiness", "name": "Tantra Paradise Massage", "image": "https://paradisemassage.es/wp-content/uploads/Masajes-eroticos-parejas-barcelona-1.jpg", "@id": "https://paradisemassage.es/", "url": "https://paradisemassage.es/masajes-eroticos-para-parejas-barcelona/", "alternateName" : "masajes eróticos para dos en barcelona", "additionalType": "https://www.wikidata.org/wiki/Q52614073", "description": "Un Masaje Erótico en Pareja es una experiencia terapéutica que no os podéis perder. Tenéis la oportunidad de disfrutar los dos de un encuentro único. Los Masajes Eróticos en Pareja unen y fortalecen la relación. ", "hasMap": "https://www.google.com/maps/place/Tantra+Paradise+Massage+%7C+Masajes+Er%C3%B3ticos/@41.3862688,0.8496343,8z/data=!4m10!1m2!2m1!1stantra+paradise+massage!3m6!1s0x12a4a324546e77e9:0xe64d14b0447d8fb0!8m2!3d41.3862688!4d2.1679937!15sChd0YW50cmEgcGFyYWRpc2UgbWFzc2FnZZIBDmVyb3RpY19tYXNzYWdl4AEA!16s%2Fg%2F11sjcx1wjb?entry=ttu", "legalName": "Cosmiclatte", "TaxID": "B44727840", "telephone": "657 30 56 39", "priceRange": "90-500", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "C/de Bergara, 7, Entresuelo 1", "addressLocality": "Barcelona", "postalCode": "08002", "addressCountry": "ES" }, "areaServed": { "@type": "GeoCircle", "geoMidpoint": { "@type": "GeoCoordinates", "latitude": 41.46658552172422, "longitude": 2.1707402105577405 }, "geoRadius": 7000 }, "geo": { "@type": "GeoCoordinates", "latitude": 41.46658552172422, "longitude": 2.1707402105577405 }, "openingHoursSpecification": { "@type": "OpeningHoursSpecification", "dayOfWeek": [ "Monday", "Tuesday", "Wednesday", "Thursday", "Friday", "Saturday" ], "opens": "10:00", "closes": "22:30" } , "brand": [ { "@type": "Brand", "name": "masajes eróticos para parejas barcelona", "url": "https://paradisemassage.es/masajes-eroticos-para-parejas-barcelona/", "description": "Un Masaje Erótico en Pareja es una experiencia terapéutica que no os podéis perder. Tenéis la oportunidad de disfrutar los dos de un encuentro único. Los Masajes Eróticos en Pareja unen y fortalecen la relación. " } ] }
Avís Legal
|
Política de Privadesa
|
Política de Cookies
|
Tantra Paradise 2022
Anar a WhatsApp
1
Tantra Paradise
C/ Bergara, 7, Entresòl 1
Barcelona