Gaudeix del tantra Barcelona

Ens agrada el massatge tantra. A les nostres noies els agrada fer massatges tantra a Barcelona. Tenim el millor. Totes són noies fortes i flexibles. Vine a buscar l'oritantra que et fa la força del massatge tantra barcelona.

Només t'has de deixar fer pel teu terapeuta.

Viu el millor massatge tàntric a Barcelona 

Us alliberareu de tabús junts. Podreu viure l'orgasme sense sentir-vos malament per no estar junts. La complicitat i la confiança que s'establirà entre vosaltres us alliberarà encara més.

A Tantra Paradise s estem per servir-te i donar-te tantra. Ens agrada que vingueu a demanar el millor massatge tantra de Barcelona. No us perdeu la sensació de veure una noia maca i encantadora utilitzar la seva bellesa per donar-te el millor tantra amb el millor final. 

Busques tantra a prop meu?, ho tenim

Som al centre de Barcelona. Al nostre saló de massatges tàntrics viuràs la millor experiència. Ho tenim tot preparat perquè visquis moments especials amb el millor tantra que et puguis imaginar. Som un referent.

A Barcelona hi ha altres llocs. I estan bé. Però aquí cuidem tots els detalls al màxim. No et penediràs de viure l'oritantra amb una de les nostres noies explosives. 

Recorda-ho. No és sexe. No cerquis sexe perquè aquí no és. Pot ser palla però això no és sexe. No compta. 

Tenim tantra aquí mateix. Al centre pots trobar fàcilment massatge tantra Barcelona. Som a Urquinaona i tenim el millor. Coneix les millors noies. Les més divertides i les més agradables. Coneixen les tècniques del tantra com ningú a Barcelona. Els hem format per oferir una estona agradable, distesa i divertida.

Massatge Tantra Barcelona és Tantra Paradise

Quan pensis en massatge tantra Barcelona has de pensar a Tantra Paradise del Carrer Bruc. Som un centre diferent i nou. Tenim un ambient únic i totes les opcions per satisfer tots els públics. 

Et proposem venir a demanar el teu massatge tantra Barcelona amb una de les nostres maquíssimes noies. Qualsevol d'elles us servirà perquè les triem tenint en compte el vostre domini de les postures tàntriques. 

L'art del tantra no ho pot fer qualsevol. Cal tenir un cos flexible i dominar-ne les tècniques. Doncs elles ho saben fer.

El Millor Tantra Barcelona de la ciutat és aquí

Tantra Paradise és sinònim de bona tantra Barcelona. Ens esforcem a seleccionar les millors especialistes. Sabem que un bon tantra és difícil d'aconseguir, però aquí et garantim que el tenim.

El Tantra Barcelona és plaer

El plaer del tantra oriental ara el tens a Barcelona. Admira a les noies fer les postures tàntriques que te'n posaran a mil. Una sensació única us espera al centre de Barcelona amb l'oritantra. 

No en tinguis dubtes. No et privis de res i demana el massatge tantra o qualsevol massatge que inclogui postures tantra. És una experiència única i guaridora que et canviarà la vida. 

 

El massatge tantra a Barcelona és una experiència única que combina tècniques de massatge amb elements de meditació i respiració per ajudar a assolir un estat de relaxació profunda i connexió amb un mateix. Aquest tipus de massatge es basa en la filosofia tantra, que s'enfoca a la connexió entre el cos i la ment per assolir un estat d'harmonia i benestar.

El massatge tantra a Barcelona es fa en un ambient tranquil i acollidor, amb música relaxant i espelmes per crear una atmosfera propícia per a la relaxació. El massatgista utilitza tècniques suaus i fluides per estimular els punts energètics del cos, ajudant a alliberar la tensió acumulada i augmentant la sensació de benestar.

A més dels beneficis físics, el massatge tantra a Barcelona també té beneficis per a la ment i l'esperit. La meditació i la respiració són una part important del procés, ajudant a alliberar pensaments negatius i augmentant la consciència d'un mateix. Això pot ajudar a millorar l'autoestima i la confiança, així com aconseguir un estat de pau i tranquil·litat.

El massatge tantra a Barcelona també es fa servir per millorar la vida sexual. L'enfocament en la connexió entre el cos i la ment pot ajudar a millorar la comunicació i la confiança en les relacions, cosa que pot conduir a una vida sexual millor. A més, en alliberar la tensió acumulada al cos, el massatge tantra pot ajudar a augmentar la sensibilitat i el plaer en les relacions sexuals.

Tot i això, és important tenir en compte que el massatge tantra a Barcelona no és un servei de massatge eròtic. L'objectiu és la connexió amb si mateix i el benestar, no pas l'excitació sexual.

En resum, el massatge tantra a Barcelona és una experiència única que combina tècniques de massatge amb elements de meditació i respiració per ajudar a assolir un estat de relaxació profunda i connexió amb un mateix. Aquest tipus de massatge pot tenir beneficis tant per al cos com per a la ment i l'esperit, així com per a la vida sexual, però sempre es fa amb un enfocament al benestar i no a l'excitació sexual.Massatges erotics barcelona és Tantra Paradise  Barcelona
50m Pl. Catalunya (Barcelona)

Massatge Tantra a Barcelona

Vine a Paradise a viure l'experiència del Massatge Tantra a Barcelona. Amb un massatge tàntric arribaràs a la relaxació amb tècniques de respiració, meditació i tocaments suaus a diferents parts del cos.

Descobreix el millor Massatge Tantra a Barcelona

Nalika
Sara
Gabriella
Ciara
Conèixer les Massatgistes
Les terapeutes de Paradise són simpàtiques, amables i afectuoses.
Elles sabran donar-te l'estona d'intimitat que necessites i fer-te viure el millor Massatge Eròtic a Barcelona.

Massatge Tantra a Barcelona

El Massatge Tantra es basa en postures, tècniques i moviments lents i subtils. L'objectiu és connectar el cos, l'esperit i la ment per arribar a un estat de plenitud i de consciència elevada.

La tranquil·litat és imprescindible per gaudir de lexperiència. El tantra cerca la relaxació que dóna contemplar un cos àgil i flexible que es mou per a tu.

Amb el Massatge Tantra ets espectador duna tècnica ancestral de canalització de lenergia sexual.
Un massatge tàntric ben fet es duu a terme amb tècniques molt precises que estimulen sensacions profundes. L'ambient, la respiració, la veu suau i els moviments sumen per portar-te a un estat superior de consciència sexual i espiritual.

Una de les millors maneres de desconnectar i arribar a un objectiu espiritual és deixar-te portar pel tantra. 

Deixar enrere tot el teu estrès i preocupacions i experimenta el plaer de viure una connexió emocional superior.
Informació i reserves
Sara
Nalika
Mollie
Ciara

Preus i complements del Massatge Tantra

Et presentem els preus i complements del Massatge Tantra que oferim al nostre centre de Barcelona.
SERVEIS 60 m 90 m
Massatge Tantra 150 € 200 €
Nu / Massatge relaxant / Interacció / Lingam / Cos a cos / Postures tàntriques / 1 relaxació
Massatge Tantra a quatre mans 300 € 400 €
Massatge Tantra per a parelles (1 massatgista) 300 € 400 €
Massatge Tantra per a parelles (2 massatgistes) 600 € 800 €

Massatges a hotel/domicili tenen un suplement de 50 € *

* Taxi inclòs fins a 5 km. Consulteu altres distàncies.

Informació i reserves

Què és el Massatge Tantra?

El Massatge Tantra és un massatge que té la capacitat dalliberar lestrès i la tensió. Ho aconsegueix amb diverses tècniques de diferents escoles amb elements del massatge terapèutic, del ioga i de les ciències orientals.

El procés del Massatge Tantra

En el procés del Massatge Tantra es combina la sensació de benestar amb una relaxació profunda. Cal començar aconseguint un ambient adequat perquè els participants se sentin còmodes. 

El Tantra no és un massatge a l'ús. Al tantra s'utilitza el tacte suau i les carícies subtils perquè l'energia flueixi. 

Amb un massatge tantra s'allibera l'estrès de tot el cos i es reactiva l'energia. 

El resultat d´un Massatge Tantra és una sensació total de lleugeresa, felicitat i atemporalitat durant un temps prolongat. Per aquest motiu les sessions han de ser com a mínim una hora.

Una bona massatgista tàntrica sap fer durar la sessió tot el que vulgui.

El massatge tantra és una tècnica que va més enllà del simple plaer físic i cerca connectar cos, ment i esperit a través del contacte humà. A diferència dels massatges tradicionals, el massatge tantra s'enfoca en la relaxació i l'alliberament de l'energia sexual del cos, cosa que pot portar a una experiència d'èxtasi i de transformació personal.

El procés del massatge tantra comença amb una conversa entre el massatgista i el receptor, en què s'estableixen els límits i les expectatives de la sessió. L´ambient sol ser tranquil i relaxat, amb música suau i aromateràpia per crear una atmosfera de pau i serenitat.

El massatgista comença per treballar a les zones de tensió del cos, com l'esquena, les espatlles i el coll, utilitzant moviments suaus i fluids per relaxar els músculs i alliberar l'energia bloquejada. Després se centra en les zones erògenes del cos, com els pits i els genitals, per estimular l'energia sexual i portar el receptor a un estat d'excitació.

En aquest punt, el massatgista pot utilitzar tècniques de respiració i meditació per ajudar el receptor a relaxar-se i alliberar-se de la ment racional, cosa que permet l'entrada en un estat de consciència més profund i la connexió amb l'energia vital del cos.

El Tantra és immersiu

Una habitació agradable, un tatami còmode, la temperatura justa i la il·luminació adequada són imprescindibles per viure l´experiència del massatge tàntric.

Tindràs una terapeuta disposada a donar-ho tot pel teu plaer. No necessites res més... Et costarà trobar un Massatge Tàntric a Barcelona tan ben preparat.

Les terapeutes que apliquen els massatges tàntrics eròtics al nostre centre comencen amb un massatge tradicional. Apliquen pressió als teus músculs de l'esquena per relaxar-te i alleujar els dolors i les tensions del dia a dia. Sempre a poc a poc per relaxar la ment i connectar amb laltra persona i amb un mateix. 

Ella et guiarà en tot moment amb la seva veu dolça perquè vagis desconnectant de totes les teves preocupacions. T'indicarà com respirar, com posar-te i cada cop et sentiràs millor i amb més energia. Amb lleugers tocaments guiarà el teu cos i la teva ment cap a una connexió emocional entre tots dos.

El massatge tantra és una tècnica que busca no sols relaxar el cos, sinó també la ment i l'esperit. L'objectiu d'aquesta tècnica és despertar l'energia vital que hi ha dins nostre, a través d'una sèrie de moviments i estímuls que s'apliquen a diferents parts del cos.


A tots els massatges s'ofereix l'opció d'interacció amb la massatgista, sempre amb el màxim respecte. 


El Massatge Tantra t'evadeix
Amb els nostres massatges tàntrics a Barcelona sortiràs de la realitat quotidiana per centrar-te en tu mateix i en les teves necessitats. Viuràs una trobada íntima en què et coneixeràs millor. Conectaràs amb parts i aspectes del teu cos que fins ara havien passat desapercebuts.

L'alliberament d'energia del Massatge Tàntric us farà sentir lliure. Arribarà a la teva vida un nou desig que només podràs satisfer tornant a rebre el millor massatge tàntric Barcelona.
El Massatge Tantra t'allibera
El tantra és bo per a tothom. Però en el cas de la dona té el benefici associat d'ajudar-lo a descobrir horitzons nous.

El plaer i l'alliberament obre un nou camí a la dona que encara viu limitada per convencions socials. Les noves sensacions us ajudaran a descobrir el poder i el potencial com a ésser humà i diví.

Deixa que les nostres massatgistes expertes et guiïn amb el massatge tantra fins a una explosió de plaer sense necessitat de pràctiques sexuals. 

A més del Massatge Tantra, tenim altres massatges

Massatge Nuru


Massatge Fetitxe


Massatge Prostàtic


+34 657 30 65 39

Cuidem la teva privadesa, no enviarem emails, ni et trucarem. Respondrem les teves preguntes o confirmarem la teva cita i res més.

Tantra Paradise és un centre terapèutic. Ni el Massatge Tantra ni la resta de serveis inclouen relacions sexuals

El tantra a Barcelona és Tantra Paradise

Al carrer Bruc trobaràs autèntiques expertes de les tècniques ancestrals del tantra. La respiració, els moviments, la veu, l'ambient... Tot plegat perquè el resultat sigui una relaxació màxima que et fa connectar amb una altra dimensió. 

No dubteu a viure l'experiència de connectar amb un cos àgil que sap moure's per relaxar-vos. La sola contemplació et fa desconnectar perquè té la ment ocupada en el gaudi del moment. 

 

Tantra bcn per gaudir

Amb el massatge tantra barcelona t'ho passaràs molt bé. Les massatgistes fan postures que et deixaran amb la boca oberta. És tota una experiència tenir una dona calenta i maca que es posa a sobre teu a moure el cos. 

El massatge tàntric que fem a Paradise segueix les filosòfies orientals. Les nostres terapeutes s'han format per oferir un autèntic espectacle calent individual per a cada client. 

No us perdeu la sensació d'estar amb una dona bella que mou el seu cos per a tu amb l'objectiu de donar plaer visual i excitar-te. I el millor ve al final.

Viu la fantasia tantra bcn

La fantasia tantra bcn és una sensació exclusiva que viuràs a Paradise. Volem que els nostres pacients gaudeixin d'admirar el cos harmoniós i cura del nostre personal. Totes es cuiden per ser flexibles i estar en forma. 

Gaudeix del tantra de Barcelona

Ens agrada el massatge tantra. A les nostres noies els agrada fer massatges tantra a Barcelona. Tenim el millor. Totes són noies fortes i flexibles. Massatge tàntric per a parelles Les parelles poden viure una nova experiència amb aquest massatge. Pots triar massatgistes masculins o femenins.

Només t'has de deixar fer pel teu terapeuta.

Viu el millor massatge tàntric a Barcelona amb la teva parella 

Us alliberareu de tabús junts. Podreu viure l'orgasme sense sentir-vos malament per no estar junts. La complicitat i la confiança que s'establirà entre vosaltres us alliberarà encara més.

A Tantra Paradise s estem per servir-te. Ens agrada que vingueu tots dos a viure el gran

Busques tantra a prop meu , ho tenim.

Tenim tantra aquí mateix. Al centre de Barcelona. Som a Urquinaona i tenim el millor. Coneix les millors noies. Els més divertits i els més agradables. Coneixen les tècniques del tantra com ningú a Barcelona. Els hem format per oferir una estona agradable, distesa i divertida.

 

Sara
Nalika
Mollie
Ciara
Avís Legal
|
Política de Privadesa
|
Política de Cookies
|
Tantra Paradise 2022
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "LocalBusiness", "name": "Tantra Paradise Barcelona", "image": "https://paradisemassage.es/wp- content/uploads/2019/06/logo.png", "description": "Tantra Paradise Barcelona és un centre especialitzat en massatges tantra al centre de Barcelona. Comptem amb un departament exclusiu de massatge tantra i treballem amb les marques 'massatge tantra ' i 'massatge tantra Barcelona' El massatge tantra és una tècnica mil·lenària que té com a objectiu connectar cos, ment i esperit per experimentar un profund estat de relaxació i benestar. professional i respectuosa. A més, oferim un ambient tranquil i relaxant perquè puguis gaudir al màxim de la teva experiència de massatge tantra a Barcelona.", "telephone": "657305839", "url": "https://paradisemassage.es/ massatge-tantra-barcelona/", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "C/ de Be rgara 7, Entresòl 1", "addressLocality": "Barcelona", "postalCode": "08002", "addressCountry": "CA" }, "openingHours": [ "Mo-Tu 11:00-00:00", "We 11:00-00:00", "Th-Sa 11:00-03:00", "La seva 11:00-02:30" ], "geo": { "@type": "GeoCoordinates", "latitude": 41.386530, "longitude": 2.168470 }, "brand": { "@type": "Brand", "name": "Massatge Tantra Barcelona" }, "areaServed": { "@type": "GeoCircle ", "name": "Barcelona", "geoMidpoint": { "@type": "GeoCoordinates", "latitude": 41.385063, "longitude": 2.173404 }, "geoRadius": "10 km" } }
Anar a WhatsApp
1
Tantra Paradise
C/ Bergara, 7, Entresòl 1
Barcelona