Preguntes Freqüents

Si tens dubtes sobre els nostres serveis, aquí intentarem respondre’t de manera clara i senzilla . Si encara tens més preguntes per fer-nos, pots escriure’ns i et respondrem el més aviat possible

preguntes freqüents

Faqs

Us cuidem la privacitat a Paradise Massatges?

Garantim total privacitat i discreció en totes les nostres comunicacions i durant tots els encontres al nostre centre o a l’hotel.

Ens assegurem que l’experiència sigui completament confidencial i que no hi hagi interaccions no desitjades amb altres clients o personal no essencial.

Com apareixerà el càrrec a la meva targeta de crèdit?

A l’extracte de la teva targeta de crèdit, el càrrec apareixerà sota la denominació “XXX” per mantenir la discreció sobre la naturalesa del servei.

Com et posaran en contacte en cas d'alguna incidència amb la teva reserva?

En cas de necessitat, ens posarem en contacte amb tu des d’un número que no identifica directament el nostre centre. A més, no enviarem comunicacions al teu correu electrònic o WhatsApp sense el teu consentiment explícit.

Em trobaré amb altres clients al centre?

El nostre centre està dissenyat per assegurar la teva privacitat . No et creuaràs amb altres clients a les nostres instal·lacions. Només interactuaràs amb el personal de recepció i amb el teu massatgista.

Quins mètodes de pagament accepteu?

Acceptem pagaments en efectiu i amb les principals targetes de crèdit com Visa, Mastercard i American Express. També pots pagar en euros, lliures esterlines, dòlars americans o iens japonesos, tot i que aquests últims incorporen un càrrec addicional per la conversió de moneda.

Puc pagar el massatge amb mètodes de pagament digitals?

Sí, a més dels mètodes tradicionals, acceptem pagaments a través de PayPal i amb criptomonedes, oferint diverses opcions per a la teva comoditat i preferència.

Necessito portar alguna cosa especial per rebre un massatge eròtic?

No és necessari que portis res; només és imprescindible venir amb ànim de gaudir de l’experiència. Nosaltres proporcionarem tot el necessari, incloent tovalloles i productes d’higiene personal.

Què inclou el servei de massatge eròtic a quatre mans?

Oferim l’opció de massatge eròtic amb quatre mans, on participen dues massatgistes simultàniament.

Aquesta modalitat és ideal per a aquells que busquen una experiència intensament plaent i doblement relaxant. Per conèixer els preus específics d’aquest servei, et recomanem consultar directament amb nosaltres.

Els massatges eròtics inclouen tots una terminació lingam o yoni?

Sí, cadascun dels nostres massatges eròtics inclou una terminació de lingam o yoni, assegurant una experiència completa i profundament satisfactòria.

Les fotos de les massatgistes al vostre lloc web són reals?

Sí, totes les fotos que mostrem al nostre lloc web són reals , recents i 100% autèntiques. Representen amb precisió cadascuna de les massatgistes que treballen al nostre centre de massatges eròtics a Barcelona.

Al nostre centre, el que veus a les imatges és exactament el que trobaràs.

Puc arribar al centre de massatges en bicicleta o patinet?

Sí, entenem que molts dels nostres clients a Barcelona prefereixen moure’s en bicicleta o patinet. Per això, oferim un espai reservat perquè puguis aparcar la teva bicicleta o patinet de manera segura mentre gaudeixes dels nostres serveis.

És necessari fer reserva per rebre un massatge eròtic?

No és imprescindible reservar per rebre un massatge eròtic, ja que acceptem visites sense cita prèvia durant l’horari comercial.

No obstant això, recomanem fer una reserva per garantir la disponibilitat de la massatgista de la teva elecció.

Pots fer la teva reserva per correu electrònic, WhatsApp o telèfon, preferiblement durant les hores d’obertura del nostre centre.

Quina diferència hi ha entre un massatge eròtic i un massatge tàntic?

El massatge eròtic se centra principalment en l’estimulació de les zones erògenes per proporcionar plaer físic i relaxació.

En canvi, el massatge tàntic és una pràctica més espiritual i ritualística que busca la connexió entre el cos, la ment i l’esperit, utilitzant l’energia sexual per aconseguir un estat elevat de consciència.

És el massatge tàntic adequat per a parelles?

Sí, el massatge tàntic és especialment beneficiós per a parelles, ja que ajuda a reforçar la connexió emocional i física.

A través d’aquest massatge, les parelles poden explorar noves formes d’intimitat i millorar la seva vida sexual i afectiva.

Quines mesures d'higiene s'apliquen en els massatges eròtics i tàntrics?

Mantenim estrictes normes d’higiene en tots els nostres serveis.

Això inclou la desinfecció de totes les àrees de tractament abans i després de cada sessió, l’ús de productes de neteja personals desechables i l’esterilització de tots els utensilis utilitzats.

Els nostres massatgistes també segueixen rigorosos protocols d’higiene personal.

Puc triar el gènere del meu massatgista per a un massatge eròtic o tàntic?

Sí, oferim l’opció de seleccionar el gènere del teu massatgista, subjecte a disponibilitat.

Entenem la importància de sentir-te còmode amb la persona que realitza el massatge, per la qual cosa fem tot el possible per acomodar les teves preferències.