Contorn artístic de cames entrelaçades en un joc de llums i ombres, insinuant una experiència de massatge amb enfocament en fetiche.

Massatge Fetitxe a Barcelona

Un Massatge Fetitxe a Paradise Massatges és una experiència única, pensada i dissenyada per complir els teus desitjos més íntims i personals.

En aquest espai, tu dictes les regles, triant els fetitxes que desitges explorar i les tècniques que prefereixis que s’utilitzin.

Aquí podràs viure aquelles fantasies que mai has confessat a ningú.

Amb la comunicació amb les nostres massatgistes ésencial perquè els teus desitjos i preferències es compleixin des del primer moment de la sessió.

Si busques emocions intenses i experiències plenes de sorpreses, el massatge fetitxe és el que necessites.

Imatge suggerent de parella en un ambient vermellos, amb èmfasi en roba interior de punta que insinua un massatge fetitxe.
Cames aixecades amb sabates de taló vermell, suggerint elegància i un toc de fetitxe en el context d'un massatge especialitzat

Estem oberts per a tu

Estem oberts per ajudar-te a complir els teus desitjos de plaer.

Les nostres noies estan preparades per submergir-se en el paper que més t’agradi, amb un enfocament tendre o juganer, o bé un més dominant i directe.

Un massatge fetitxe pot incloure escenaris personalitzats on tens el control total o pots optar per deixar-te portar per l’experiència i guia de les nostres expertes.

Prestem una atenció especial perquè et sentis completament segur i còmode, creant un entorn que respecta els teus límits i prioritza el teu benestar.

massatge fetitxe

Una exploració personal

El massatge fetitxe és un començament a l’experimentació personal que et permet explorar les teves fantasies íntimes en un entorn segur i controlat. 

Pots incorporar jocs de rols o utilitzar diversos elements per enriquir l’experiència. 

El nostre Massatge Fetitxe combina la tècnica refinada del massatge amb una immersió en el món dels fetitxes.

Personalitzem cada sessió per alinear-se amb les teves expectatives i curiositats. 

Si tens un desig concret i particular, pots dir-nos-ho i el complirem.

Massatge fetitxista a Barcelona per desinhibir-te

Et convidem a alliberar les teves inhibicions i els teus tabús i explorar nous terrenys del plaer i l’autoexpressió amb el teu cos.

Les nostres noies et guiaran i acompanyaran en un viatge d’autoexploració, descobriment personal i augment de l’excitació.

Connectaràs amb les teves sensacions profundes.

Aquest servei és ideal per explorar els gustos més exclusius i peculiars, oferint un espai on les teves fantasies més ocultes es fan realitat.

Des de vestuaris especials fins a jocs de rols personalitzats, aquest massatge serà tota una aventura que pot mantenir-te sorprès en tot moment.

A Paradise Massatges, ens dediquem a oferir un servei diferent , únic i innovador que convida els nostres clients a experimentar sensacions noves i emocionants.

Preu:

  • Durada 60' 250€

    Inclou: Massatge relaxant de cos sencer • Cos a cos • Interacció total • Completament nu • Postures tàntriques • Relaxació manual (finalització amb la mà) 2 finalitzacions • Dutxa eròtica • Ball eròtic • Experiència de núvia • Petons dolços

Escoltem els teus desitjos

Estem totalment oberts a les teves idees i propostes.

Aquí tu ets el director de la teva pròpia història personal. Amb el disfress que t’agradi per al teu massatgista en un massatge relaxant. Una dutxa o ball eròtic per començar, jocs fetiche que t’agradin i postures tàntriques que mai hagis provat.

El Massatge Fetiche et dóna la possibilitat d’integrar objectes, escenaris i escenes creades només per a tu.

Si tens un desig específic o una fantasia per complir, el Massatge Fetitxe a Paradise és el camí per fer-ho realitat al centre de la ciutat de Barcelona.

Reserva la teva sessió ara i comença a explorar un món de plaer que encara no coneixes.